top of page

José Gourmet

IMG_0908.jpg

In het voorjaar van 2022 struinden wij door Lissabon. De hoofdstad van een land dat vooral bekend staat om hun heerlijke keuken. Eigenlijk een keuken die vooral uit vis bestaat. Vis afkomstig van de uitgestrekte Atlantische kust, die door verschillende bekende internationale chefs als de beste vis ter wereld wordt beschouwd. José Gourmet heeft deze heerlijke vis in blikjes gegoten en elk visje een andere illustratie gegeven. Te lekker en te leuk om bijvoorbeeld als cadeautje weg te geven! 

  • Cold Smoked Trout fillets

  • Fried Mussels in marinade

  • Garfish in extra virgin olive oil

  • Horse mackerel in brava sauce

  • Octopus paté

  • Sardines in extra virgin olive oil 

  • Sardines in tomato sauce 

  • Small mackerel in olive oil

  • Small sardines in extra virgin olive oil

  • Smoked sardines in extra virgin olive oil 

  • Smoked small mackerel in olive oil  

  • Spiced calamari in ragout sauce 

  • Spiced mackerel paté

  • Spiced small mackerel in olive oil 

  • Sticklebak in pickled sauce

  • Trout paté

  • €9.50

  • €8.50

  • €5.50

  • €5.95

  • €5.25

  • €5.25

  • €5.25

  • €5.50

  • €5.50

  • €5.50

  • €5.95

  • €6.75

  • €4.50

  • €5.50

  • €5.95

  • €4.50

bottom of page